تجهیزات رستوران | تجهیزات فست فود | تجهیزات آشپزخانه صنعتی
دکوراسیون داخلی رستوران و دکوراسیون داخلی فست فود
راه اندازی رستوران | راه اندازی فست فود
دستگاه قهوه ساز اسپرسو
ماشین قهوه ساز وظیفه دم کردن قهوه را به عهده دارد. این در حالی است تعداد زیادی از انواع مختلف این دستگاه ها از اصول دم گوناگونی برای تهیه قهوه استفاده می نمایند. قهوه معمولا در یک کاغذ و یا یک فیلتر فلزی که در داخل یک قیف که در داخل یک لیوان یا سرامیک در یک دیگ زودپز قرار می گیرد.
معمولا آب سرد را در بک اتاق یا محفظه جداگانه از دستگاه حرارت می دهند و زمانی که به نقطه جوش برسد آب به داخل قیف ریخته شود به این حالت در اصطلاح قطره دم می گویند.
قهوه ستز در ابتدا در سال 1818 توسط شخصی به نام لارنس از کشور فرانسه ساخته شده است ، که دستگاه ساخته شده یک ماشین قهوه یا نوعی فهوه جوش بوده است.
دستگاه قهوه جوش اینگونه بوده که از یک گلدان فلزی رنگ که در انتهای آن یک اتاق فلزی قرار دارد ساخته شده است و لوله ای عمودی از محفظه به بالای percolators که درست در زیر این لوله بک محفظه سوراخ وجود دارد تشکیل می گردد.
جیمز داپیر مهندس انگلیسی بود که دستگاه قهوه ساز خلاء را در سال 1353 ساخته است.
دستگاه اسپرسو
دستگاه اسپرسو توسط شخصی به هویت دکنر ارنست در سال 1833 اختراع گردیده است که سال ها مورد استفاده قرار می گرفت تا دستگاه اسپرسو مدرنی که امروزه از آن استفاده می گردد توسط آشیل GAGGIA در سال 1946 ساخته شده است.
دستگاه های اسپرسو معمولا دارای قسمت های ( 1- هد گروپ 2- پورتا فیلتر ) می باشند که هر کدام از این قسمت ها وظیفه های مختص یه خود را دارد و اختلال در هر کدام منجر به نقص فنی در دستگاه می گردد.
هد گروپ یا سوپر هد:
قسمتی از دستگاه است که دارای سوراخ های ریز بوده و وظیفه پخش و توزیع یکنواخت و مساوی آب را بر بستر ( پیکره ) قهوه بر عهده دارد.
اسپرسوهای که در مصارف خانگی معمولا استفاده می گردد یک خروجی یا همان سرگروپ دارند در حالی که دستگاه های که در کافی شاپ ها و رستوران ها و دیگر مراکز تهیه نوشیدنی مورد استفاده قرار میگیرد دارای دو تا هفت خروجی ( سرگروپ )هستن.
در فرآیند عصاره گیری یک شات قهوه اسپرسو ، آب داغ تحت فشار ازبین سرگروپ ها که دارای تعداد متعددی سوراخ های ریزمی باشند و وظیفه آنان توزیع مساوی و یکنواخت آب داغ تحت فشار بر روی بستر، ( کوبیده و مسطح ) قهوه آسیاب شده که در سبد پرتافیلتر قرارگرفته است را دارد . در واقع گروپ هد را می توان بخش مهمی در دستگاه های اسپرسوساز دانست که نقش بسزایی ایفا میکند .
پورتافیلتر :
قطعه و ابزاری دستگیره دار که به سوپر هد ( سرگروپ) دستگاه اسپرسو نیمه اتومات به منزله نیرو محرکه اهرمی و نیرو محرکه پمپی متصل می گردد. معمولا این قطعه از جنس برنجی با دستگیره های پلاستیکی ساخته می گردد تا گرما را بتواند حفظ نماید.
سبد پورتافیلتر :
یک محفظه سبد مانند است که در زیر آن تعداد زیادی سوراخ های ریز وجود دارد و به عنوان صافی و فیلتر از آن استفاده می گردد و در دو سایز و شکل ( 1- تک 2- دوبل) ساخته می شود.
چند نکته جهت خرید دستگاه قهوه ساز :
قطعا مهمترین تجهیزات شما در کافی شاپ خرید دستگاه قهوه ساز می باشد که در واقع بیشترین حجم کار را نیز این دستگاه در فست فود انجام میدهد. صدها مدل از دستگاه های اسپرسو در بازار وجود دارد که انتخاب یک دستگاه آنچنان سخت و دشوار نیست.
اما مهمترین اصل و موضوع این است که کدام دستگاه مناسب کار شما می باشد و می تواند احتیاجات شما را رفع نماید. قبل از خرید دستگاه اسپرسو باید حجم کار و میزان مشتری خود را در نظر بگیرید.
شرکت دکوراسیون ایرانی با واردات انواع تجهیزات فست فود ، رستوران و کافی شاپ و عرضه این محصولات در بازار کشور عزیزمان ایران نقش به سزایی در عرصه بازارتجهیزات دارد و در تمام دوران سعی بر این داشته اند تا بهترین تجهیزات ممکنه را وارد ایران کرده و در بازار عرضه نمایند تا هموطنان مشتاق به این مشاغل هیچگونه کم و کاستی از نظر تجهیزات نداشته باشند.
قیمت اینگونه قهوه ساز ها نیز بسته به نوع و اندازه دستگاه دارد. که معمولا از 9 تا 12 میلیون تومان قیمت اینگونه از دستگاها است و بسته به ابعاد و نوع آن فیمت تغییر خواهد کرد. شرکت دکوراسیون ایرانی نیز با وارد کردن بهترین و با کیفیت ترین نوع از این دستگاه ها توانسته رضایت اکثر مشتریان خود را جلب نماید.
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
- ۹۸/۰۱/۲۰