راه اندازی فست فود | هزینه راه اندازی فست فود | تجهیزات راه اندازی فست فود راهنمای راه اندازی
خدمات راه اندازی فست فود
- انتخاب محل مناسب
- طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی (رستوران، فست فود، کافی شاپ)
- ارائه نرم افزار جامع مدیریت رستوران
- تهیه و تدوین برنامه استراتژیک رستوران، فست فود ، کافی شاپ
- تدوین برنامه و سیاست های داخلی
- پلان آشپزخانه و تهیه دستگاه های مورد نیاز به همراه نقشه چیدمان ماشین آلات آشپزخانه
- ارائه دستورالعمل های غذایی طبق منوهای روز دنیا
- ارائه منو با توجه به تجهیزات و ذائقه منطقه
- تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف پرسنل
- برآورد هزینه راه اندازی کامل
- طراحی و چاپ بروشور , تراکت , منو و تابلو توسط گروه متخصص
- اجرای روش های تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش
- گزینش و استخدام و آموزش کارکنان و مدیران
- تعیین قیمت تمام شده غذاها
- تدوین سیاست های بهداشت و سلامت کلیه پرسنل
- اصلاح سازی منو
- آموزش منوهای جدید (غذاهای ایرانی,فرنگی,فست فود,کافی شاپ و سس)در محیط آشپزخانه خودتان
- ارائه انواع پودرهای سوخاری(اسپایسی,نرمال,استریپس و پودر پیتزا)
- ارائه انواع ادویه های خارجی
- مشاوره قبل از راه اندازی رستوران
- تدوین سیاستهای تنبیهی و تشویقی پرستل
- آموزش مدیریت برای بالا بردن راندمان کار
آموزش ها
خیلی از فست فودها و رستوران ها بدون در نظر گرفتن اصول اولیه و پایه شروع بکار میکنند, که چندی بعد مشکلاتی را در اداره مکان مورد نظر پیش می آورد,که این مشکلات باعث کاهش بازدهی رستوران و یا فست فود شما میگردد.
بنا براین برای موفقیت در یک پروژه , هرچند که آن پروژه کوچک باشد , اما مشاوره و آموزش جز رکن اصلی آن میباشد.
آشنایی و اجرای اصول حرفه ای کار ,در بازدهی و سود به شما سرمایه گزاران عزیز کمک فراوانی خواهد کرد.مدیریت کیفیت: سوالاتی که در این بخش مطرح میگرددچه غذاهایی سرو میگردد؟
مشتریان ما چه کسانی هستند؟
مشتری برای چه چیزی ارزش قائل است؟
طراحی دکوراسیون
در استراتژیک جدید رستوران و فست فودها سعی میکنند بهترین دکور را طبق منطقه و غذاهایی که در آن رستوران سرو میگردد ,اجرا کنند,که آیتم های مختلفی از جمله
- فضای داخلی
- نورپردازی مناسب
- نوع صندلی ها و نمای بیرونی رستوران ویا فست فودها را دارد.
- فضای داخلی فست فود , رستوران , کافی شاپ باید تا جایی که امکان دارد باعث آرامش مشتری گردد و محیطی باشد که به ندرت از ذهن مشتری خارج شود.
- یکی از سوالات پراهمیتی که سرمایه گزاران در بخش فست فود,رستوران و کافی شاپ با آن روبرو هستند برآورد هزینه تجهیزات و ماشین آلات میباشد,البته عوامل مختلفی بستگی دارد که متراژ مغازه یکی از آنها میباشد,چون نقشه چیدمان تجهیزات و ماشین آلات آشپزخانه طبق متراژ آن صورت میگیرد و مساله بعدی بر میگردد به سرمایه گزار ,چون بعضی از سرمایه گزاران تمایل دارند تمام وسایل با کیفیت بالا و تا جایی که امکان دارد مارک خارجی آن تهیه گردد و بعضی ها نسبت به سرمایه ای که دارند تمایل به تجهیزات و ماشین آلات با قیمت مناسب دارند,البته در زمان کار خیلی از مسائل که بدون برنامه و مشاوره قبلی باشد باعث بروز مشکلاتی میشود.
- بعضی از رستوران ها و فست فودها بجای وسایل گران قیمت از پرسنل با تجربه استفاده میکنند که این کار هم در زمانیکه مشتریان افزایش می یابند باعث مشکلاتی می شود و قطعا نمیتوان روی آن حساب علمی و حرفه ای باز کرد,وسایل باید طبق برنامه درست و مناسب خریداری شود.
- یکی از عوامل بازدهی ضعیف فست فودها و رستوران ها برنامه ریزی نادرست در راه اندازی اولیه میباشد,بعضی از سرمایه گزاران بخاطر اینکه هزینه کمتری در زمان راه اندازی داشته باشند ,بدون مشاوره دقیق,تجهیزات و ماشین آلاتی خریداری میکنند که بعد از مدتی مجبور به تعویض آن میگردند که این دوباره کاری باعث ضرر میشود.
»
- ۹۸/۰۱/۲۰