تجهیزات رستوران | تجهیزات فست فود | تجهیزات آشپزخانه صنعتی
دکوراسیون داخلی رستوران و دکوراسیون داخلی فست فود
راه اندازی رستوران | راه اندازی فست فود
نکاتی در مورد آشپزخانه رستوران :
آشپزخانه یک رستوران نقش اصلی و فرماندهی مرکزی همچنین اصلی یک رستوران را بر عهده دارد. در آنجا غذا پخته و تهیه و تنظیم شده با آرایش کامل برای سرو به مشتری ارائه می گردد.
آشپزخانه یک رستوران می تواند بزرگ و جادار باشد یا می تواند کوچک باشد. اندازه یک آشپزخانه آنچنان مهم نمی باشد و در مرحله اول آنچنان اهمیت خاصی ندارد.
اگر یک آشپزخانه با دقت طراحی گردد،کارکنان آشپزخانه به راحتی و بطور مداوم می توانند وعده غذایی صدها نفر را بدون هیچ مشکل خاصی در یک زمان سرو نمایند.
برنامه ریزی در آشپزخانه رستوران ها :
رستوران های وجود دارند که در آشپزخانه آن ها ایستگاه های مختلفی وجود دارد. مانند: ایستگاه روغن سرخ کرده ، ایستگاه پیتزا ، ایستگاه سالاد و … پس باید این را در نظر گرفت که رستوران شما ممکن است چند ایستگاه داشته باشد.
منو رستوران خود را در نظر بگیرید چون در هنگام برنامه ریزی به شما کمک خواهد کرد. فضا آشپزخانه نکته مهم دیگریست، زیرا فضای موجود در آشپزخانه میزان و تعداد تجهیزات لازم را به نوعی تعیین می کند یزار با در اختیار داشتن فضایی کوچک مجبوریم برنامه های غذایی خود و لیست منو خود را محدود نماییم در این صورت نمی توانیم منوی بزرگ با یک آشپزخانه کوچک در اختیار داشته باشیم. این موضوع بدین معناست که باید قبل از خرید تجهیزات باید برنامه سازمان یافته ای داشته باشیم.
پرسنل آشپزخانه رستوران شما :
مهم ترین و اساسی ترین بخش از آشپزخانه هر رستوران پرسنل و افرادی هستند که در آنجا مشغول به فعالیت می باشند. در انتخاب یک فرد مناسب برای این کار و فعالیت در همچین مکان حساسی از یک رستوران بسیار اهمیت دارد و دقت فراوانی باید بر روی این موضوع شود.
انتخاب مناسب آشپز ، سر آشپز ، مدیران لایق و … بسیار اهمیت خاص و ویژه ای دارد و در همه حال با دقت به این موضوع می توان نتیجه مناسبی در آینده نیز گرفت.
نکاتی در مورد آشپزخانه رستوران | پرسنل آشپزخانه رستوران | برنامه ریزی در آشپزخانه رستوران
- پرسنل آشپزخانه رستوران »
- خرید تجهیزات رستوران و نکات مهم آن »
- مدیریت آشپزخانه رستوران »
- نکات مهم در طراحی آشپزخانه رستوران »
- نکات مهم راه اندازی رستوران »
- نکات مورد توجه زمان خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی »
- نکاتی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی »
- نکاتی درباره آشپزخانه رستوران »
- نکاتی درباره راه اندازی آشپزخانه غذای بیرون بر »
- همه چیز در باره برنامه ریزی و تجهیز آشپزخانه رستوران
- ۹۸/۰۱/۲۰